Zakon je ipak na strani istine !

naslov_presuda

Stjepan Gnječ nije lopov, a ni prevarant ! 

Presudio je to sudac Branko Kranjčević  presudom općinskog suda u Kutini. Presuda je postala pravomoćna s danom 18. lipnja 2014. godine, jer se na istu nitko nije žalio.

U presudi koju Vam u cijelosti donosimo ispod ovog teksta možete iscrpno pročitati kako okrivljenik Filip Grubišić ničim nije dokazao svoje tvrdnje koje je u raznim prigodama i na više raznih načina mnogima izricao; što je na svom blogu pisao mnogo puta, u više navrata, pune dvije godine.

Okrivljenik Filip Grubišić nije dostavio sudu, u godini dana koliko je trajao sudski postupak,  niti jedan vjerodostojan dokument kojim bi dokazao svoje tvrdnje, te je sud na kraju postupka presudio i osudio ga za kazneno djelo klevete i javnog sramoćenja.

Također, okrivljenik Filip Grubišić se nije žalio na presudu u zakonskom roku , te je time još jednom dokazao ozbiljnost svoga ponašanja i svojih tvrdnji ! …… Rekao bi on, citiram: ” A što reći !?”.

Mudrima dosta ! Ostalima, previše !!

pravom_presuda_opc_sud_kt_priv_tuz_protiv_f_g_str_10001  pravom_presuda_opc_sud_kt_priv_tuz_protiv_f_g_str_10002  pravom_presuda_opc_sud_kt_priv_tuz_protiv_f_g_str_10003

pravom_presuda_opc_sud_kt_priv_tuz_protiv_f_g_str_10004  pravom_presuda_opc_sud_kt_priv_tuz_protiv_f_g_str_10005

Pozor ! Svi materijali iz ovog članka se mogu proslijediti dalje uz odobrenje autora !

Autor: Stjepan Gnječ